Links der indeholder symbolet*, er reklamelinks | Min. 18 år, Regler og vilkår gælder, Spil ansvarligt, ROFUS.nu, StopSpillet.dk

BettingExpert365

Vilkår og betingelser på BettingExpert365

Velkommen til BettingExpert365, en førende affiliate hjemmeside inden for spilbranchen, hvor vi anbefaler spiltips og bonusser til vores besøgende. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du de vilkår og betingelser, der er angivet nedenfor. Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt, før du fortsætter med at bruge vores hjemmeside.

1. Anvendelsesområde og accept

Disse vilkår og betingelser gælder for din brug af www.bettingexpert365.com ("hjemmesiden") og alle de tjenester, der tilbydes på hjemmesiden. Ved at besøge eller bruge hjemmesiden accepterer du at være juridisk bundet af disse vilkår og betingelser. Hvis du ikke accepterer disse vilkår og betingelser, bedes du undlade at bruge hjemmesiden.

2. Ophavsret og indhold

Alt indhold på BettingExpert365, herunder tekst, grafik, logoer, billeder, lyd- og videoklip, er ophavsretligt beskyttet og ejes af BettingExpert365 eller tredjepartsindholdsleverandører. Du må ikke kopiere, distribuere, ændre, vise, offentliggøre, sælge eller licensere noget materiale fra denne hjemmeside uden forudgående skriftlig tilladelse fra os.

3. Ansvarsfraskrivelse

Informationen og spiltipsene på BettingExpert365 er udelukkende til informationsformål og bør ikke betragtes som professionel rådgivning. Vi bestræber os på at præsentere nøjagtige og opdaterede oplysninger, men vi kan ikke garantere nøjagtigheden eller fuldstændigheden af de oplysninger, der findes på hjemmesiden.

Brug af BettingExpert365 og de spiltips og bonusser, der anbefales på hjemmesiden, sker på egen risiko. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle tab eller skader, der opstår som følge af brugen af vores hjemmeside eller de anbefalede spiltips og bonusser.

4. Links til tredjepartshjemmesider

BettingExpert365 indeholder links til tredjepartshjemmesider, som ikke kontrolleres af os. Vi er ikke ansvarlige for indholdet, vilkårene eller praksis for sådanne tredjepartshjemmesider. Brug af tredjepartshjemmesider er på egen risiko, og vi opfordrer dig til at læse vilkårene og betingelserne og privatlivspolitikken for hver hjemmeside, du besøger.

5. Ændringer i vilkår og betingelser

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid uden forudgående varsel. Ændringer træder i kraft, når de er offentliggjort på hjemmesiden. Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden efter sådanne ændringer accepterer du at være bundet af de reviderede vilkår og betingelser. Det er dit ansvar at gennemgå disse vilkår og betingelser regelmæssigt for at holde dig informeret om eventuelle ændringer.

6. Ansvarligt spil

På BettingExpert365 støtter vi ansvarligt spil og opfordrer vores brugere til altid at spille inden for deres grænser. Spil kan føre til afhængighed, og vi anbefaler, at du søger hjælp, hvis du oplever problemer med spilafhængighed. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle tab eller skader, der opstår som følge af spilafhængighed eller overskridelse af dine personlige grænser.

7. Aldersrestriktioner

BettingExpert365 er kun beregnet til brugere, der er mindst 18 år gamle, eller den myndighedsalder, der gælder for spil i din jurisdiktion. Ved at bruge vores hjemmeside erklærer og garanterer du, at du er mindst 18 år gammel eller over den gældende myndighedsalder i din jurisdiktion. Vi forbeholder os retten til at anmode om bevis for alder fra brugerne og til at udelukke brugere, der ikke opfylder alderskravene.

8. Gældende lov og jurisdiktion

Disse vilkår og betingelser skal fortolkes og håndhæves i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark. Eventuelle tvister, der opstår som følge af eller i forbindelse med disse vilkår og betingelser, skal afgøres af de danske domstole.

9. Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende disse vilkår og betingelser, bedes du kontakte os via e-mail eller ved at bruge kontaktformularen på vores hjemmeside.

Ved at bruge BettingExpert365 accepterer du disse vilkår og betingelser i deres helhed. Hvis du ikke accepterer nogen del af disse vilkår og betingelser, bedes du ikke bruge vores hjemmeside. Vi takker dig for at vælge BettingExpert365 som din kilde til spiltips og bonusanbefalinger, og vi ønsker dig held og lykke i dine spiloplevelser.

Reklamelink*: Alle links, der indeholder en stjerne *, er affiliate links. Vi kan generere indtjening fra de links, der er placeret på denne hjemmeside.

Kategorier
  • Regler & Vilkår
  • Hjælp
  • Spilafhængighed

Du skal være 18 år eller derover for at bruge denne hjemmeside. Spil venligst ansvarligt.
StopSpillet er Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til +45 70 22 28 25. Ønsker du at udelukke dig selv for spil, kan du gøre det via ROFUS.